پلاگین وردپرس چیست؟

فهرست مطالب

از وبلاگ ها گرفته تا پورتال های پیچیده و وب سایت های سازمانی، میلیون ها سایت توسط وردپرس پشتیبانی می شوند. در واقع، 40.2 درصد از تمام وب سایت ها بر اساس سیستم مدیریت محتوای متن باز (CMS) ساخته شده اند. با استفاده از وردپرس و پلاگین وردپرس به راحتی می‌توانید سایت خود را طراحی کنید.

وردپرس عملکرد استانداردی را ارائه می دهد تا به هر کاربری اجازه دهد یک سایت را در کمترین زمان و کمترین هزینه راه اندازی کند.

می‌توانید پست‌ها و صفحاتی ایجاد کنید، محتوا را مدیریت و زمان‌بندی کنید، محصولات‌تان را مدیریت کنید و تصاویر، ویدیو و حتی موسیقی آپلود کنید و به صفحات‌تان قرار دهید.

فرض کنید همه این کارها را انجام می‌دهید و می‌خواهید برای مثال صفحاتی را سفارشی سازی کنید. از آنجایی که وردپرس منبع باز است، می توانید کد منبع را گسترش دهید یا تغییر دهید تا تقریباً هر عملکردی را که سایت شما نیاز دارد ایجاد کنید. چنین انعطاف پذیری برای توسعه دهندگان وردپرس جذابیت زیادی دارد.

اما اگر توسعه‌دهنده نیستید و تجربه زیادی در کدنویسی ندارید، چه؟ در این صورت می توانید از یک افزونه یا پلاگین استفاده کنید. افزونه های وردپرس مانند برنامه های موجود در گوشی شما هستند. برای افزودن یا بهبود عملکرد وب سایت وردپرس خود می توانید آنها را دانلود یا خریداری کنید.

افزونه ها به کاربران وردپرس اجازه می دهند تا بدون دست زدن به یک خط کد، سایت های قدرتمندی ایجاد کنند. همانطور که سیستم های مدیریت محتوا به دموکراتیزه کردن طراحی وب و کاهش وابستگی به توسعه دهندگان و طراحان وب ادامه می دهند، افزونه ها به طور فزاینده ای بخشی جدایی ناپذیر از وردپرس و طراحی سایت محسوب می‌شود که می‌توانید با استفاده از آنها ویژگی‌هایی را به سایت خود اضافه کنید.

در ادامه به بررسی افزودنه یا پلاگین‌های وردپرس میپردازیم.

پلاگین وردپرس چیست؟

پلاگین وردپرس قطعه ای از نرم افزار است که به سایت وردپرس شما متصل می شود. پلاگین ها می توانند عملکردهای جدیدی را اضافه کنند یا عملکردهای موجود را در سایت شما گسترش دهند و به شما این امکان را می دهند که تقریباً هر نوع وب سایتی را ایجاد کنید، از فروشگاه های آنلاین گرفته تا سایت‌های شخصی و سایت های خبری.

افزونه ها بسته به ویژگی هایشان می توانند تغییرات کوچکی در سایت شما ایجاد کنند یا تغییرات گسترده ای ایجاد کنند. برای مثال، می‌توانید از یک افزونه برای اضافه کردن دکمه اشتراک‌گذاری واتس‌اپ به سایت خود یا ایجاد یک سایت کاملاً چند زبانه استفاده کنید. یا، اگر یک کسب و کار آنلاین دارید، ممکن است یک افزونه برای اتصال به درگاه‌های پرداخت نصب کنید یا به بازدیدکنندگان اجازه دهید قرار ملاقات‌های آنلاین رزرو کنند.

افزونه‌هایی نیز وجود دارند که می‌توانند به شما کمک کنند فرم‌های تماس خود را بهبود ببخشید، اسلایدرهای زیبا بسازید و در صورت خرابی داده‌ها از سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید.

در حالی که بسیاری از افزونه‌ها در ظاهر سایت شما تغییراتی ایجاد می کنند، برخی از افزونه‌ها هم وجود دارند که در قسمت داشبورد وردپرس تغییرات ایجاد می کنند تا پشتیبان و نگهداری از سایت برای تیم شما آسان تر شود. این افزونه ها ممکن است به شما اجازه دهند تا سایت خود را برای یافتن لینک های شکسته اسکن کنید، تست های A/B را اجرا کنید یا سایت خود را در حالت تعمیر و نگهداری قرار دهید.

اکنون که درک بهتری از افزونه ها داریم، بیایید نگاهی دقیق تر به نحوه کار آنها بیندازیم.

پلاگین های وردپرس چگونه کار می کنند؟

افزونه ها به شما این امکان را می دهند که بدون تغییر فایل های اصلی وردپرس، عملکرد سایت وردپرس خود را بهبود یا گسترش دهید. افزونه ها از نقاط دسترسی استفاده می کنند که به طور رسمی به عنوان فیلتر و قلاب عمل شناخته می شوند که توسط API پلاگین WordPress برای “قلاب کردن” کد منبع ارائه شده است. این نقاط دسترسی و روش‌ها، عملکردهای افزونه را در زمان‌های خاص فراخوانی می‌کنند و رفتار پیش‌فرض وردپرس را تغییر می‌دهند.

بطور کلی افزونه‌ها یا پلاگین‌ها راه‌حل مناسبی برای افرادی محسوب می‌شود که برنامه نویس نیستند و میخواهند ویژگی‌هایی را به سایت‌شان اضافه کنند. در ادامه به بررسی چند نمونه از پلاگین‌های رایج برای وردپرس میپردازیم.

پلاگین‌های رایج برای وردپرس

ووکامرس

پلاگین فروشگاه ساز ووکامرس به افرادی که قصد راه اندازی فروشگاه آنلاین دارند خیلی کمک می‌کند. این پلاگین به سایت شما ویژگی‌هایی از قبیل مدیریت محصولات و مدیریت سفارشات را میدهد.

اسلایدر رولوشن

در صورتی که سایت شما نیاز به یک اسلایدر دارد، بهترین گزینه برای طراحی اسلایدر، پلاگین اسلایدر رولوشن است. این پلاگین به شما کمک میکند که به راحتی اسلایدرهای زیبایی را برای سایت‌تان طراحی کنید.

میتوانید با مراجعه به مقاله “اسلایدر رولوشن چیست“، اطلاعات بیشتری درباره این پلاگین کسب کنید.

رنک مث

رنک مث یکی از نمونه پلاگین‌هایی است که میتواند به تیم پشتیبانی سایت شما برای بررسی سئوی سایت‌تان کمک کند. این پلاگین جزو بهترین پلاگین‌ها برای بررسی سئو محسوب می‌شود که میتوانید با استفاده از آن سئوی سایت خود را بهبود ببخشید.

این پلاگین‌ها جزو رایج‌ترین پلاگین‌ها برای راه اندازی سایت با وردپرس است و می‌تواند باعث بهبود عملکرد سایت شما شود.

بطور کلی پلاگین‌ وردپرس به شما برای طراحی راحت‌تر سایت‌تان کمک میکند و ویژگی‌هایی را به سایت‌تان اضافه می‌کند. امیدواریم توانسته باشیم طی این مقاله شما را با پلاگین وردپرس و ویژگی‌های آن آشنا کنیم.

خیلی خوشحال می‌شویم نظرات خود را زیر همین پست برای ما ارسال کنید و درصورت داشتن تجربه کار با پلاگین وردپرس، تجربه خود را با ما در میان بگذارید.

نظر، پیشنهاد و انتقاد با شما، گوش شنوا با ما

لطفا ۰/۰۰۱ تایمی که نویسنده برای نوشتن پاسخ سوال شما گذاشته رو بزارین و فیدبکتونو برامون بنویسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *